Str. Vatra nr. 80, Pascani | +40 232 763 700 | office@proinvestgroup.ro

Ro En
Cutite de ghilotina pentru decuparea profilelor

Cutite de ghilotina pentru decuparea profilelor

 

Cutite de ghilotina pentru decuparea profilelor

In oferta diviziei noastre de scule se regasesc cutitele din ansamblul de taiere a tablei profilate si a celei  amprentante. Putem realiza cutite superioare mobile, cutite inferioare de intrare si cutite inferioare de iesire din otel de scule SR EN ISO 4957, tratate termic pentru a garanta o duritate ridicata a muchiei de taiere. Materialul de cea mai buna calitate asigura o duritate adecvata iar tratamentele termice in baia de saruri sporesc performanta si durabilitatea lamelor. Dimensiunile la care se pot realiza aceste cutite pot fi stabilite fie pe baza unei schite fie pe baza unei mostre oferite de client.

 

 

Catalogul complet de produse aici.

PROFITATI DE EXPERIENTA SPECIALISTILOR NOSTRI

In cadrul Diviziei de Scule, Portscule si Accesorii a Proinvest Group isi desfasoara activitatea pentru dumneavoastra o echipa de specialisti cu vasta experinta in proiectare si consultanta in domeniu. Nu ezitati sa luati legatura cu profesionistii nostri pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI
Pentru mai multe informații despre produsele nostre sau despre prețul acestora, vă rugăm să ne contactați folosind formularul alăturat.
Un specialist vă va răspunde în cel mai scurt timp. Împreună vom putea găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
CERTIFICATE

Certificat TUV

SOCIAL MEDIA
Facebook Youtube Pinterest LinkedIn Google+

© SCUDAS 2021